Tornar Anastasia Gasó Ausina

L´Anastasia té formació de base Enginyera Agrícola especialitzada en indústries agràries i alimentàries, així com un Màster en Agricultura per al Desenvolupament.

Ha estat treballant 3 anys a Guatemala (2004-2007) com a Jove Cooperant de l´AECID i com a tècnica de projectes de generació d’ingressos a comunitats rurals amb el Programa Especial per a la Seguretat Alimentària (PESA) de la FAO Guatemala, especialitzant-se en temàtiques de sobirania i seguretat alimentària, amb un enfocament territorial de conques hidrogràfiques i medis de vida sostenibles.

També ha col·laborat com a voluntària, sempre amb FAO Guatemala, en altres projectes en temes específics sobre cadenes de valor de productes agrícoles des d’una perspectiva pro-pobres (2008).

A més, l´Anastasia ha participat conjuntament amb altres professors en la docència del mòdul d’Agricultura per al Desenvolupament del Màster de Globalització, Desenvolupament i Cooperació de la UB-Món 3 a les edicions 2008 i 2009.

Actualment és tècnica d’avaluació d’AVALUEM, anàlisi i desenvolupament, on s’encarrega d’avaluar projectes sobre el terreny. Específicament ha participat en l’avaluació intermèdia del Programa Alianzas para el Desarrollo de Bolívar (PAB) d´Àgora Nord-Sud a Equador i a l’avaluació final del Projecte Codesarrollo Cañar-Murcia de l’AECID, també a Equador.


AVALUEM, anàlisi i desenvolupament. Rocafort, 242 bis, 3r pis - 08029 - Barcelona. Tel. 93 322 17 36 - 606 995 623

nuriacamps@avaluem.cat | avaluem@avaluem.cat