Tornar David Fitó Ferré

En David és llicenciat en Veterinària, màster en Agricultura per al Desenvolupament i ha realitzat diversos cursos relacionats amb la cooperació internacional per al desenvolupament.

Des del 2009 fins al 2012 ha treballat per l’ONG Veterinaris sense Fronteres com a tècnic de projectes recolzant els equips d’Uganda i de l’àrea Carib, especialitzant-se en desenvolupament sostenible, sobirania alimentària i enfortiment del teixit social amb formació en perspectiva de gènere. En el marc d’aquesta col·laboració ha realitzat viatges de seguiment i formulació de projectes a Bolívia, Cuba, República Dominicana i Haití.

Entre altres tasques que realitza des del 2010 cal destacar els tallers de formació de joves i adults, ponències i xerrades sobre sobirania alimentària.

Des del 2012 col·labora en algunes de les activitats que AVALUEM, anàlisi i desenvolupament duu a terme, principalment en assistències tècniques de valoració i seguiment de projectes i recolzament en la planificació estratègica d’administracions públiques locals, a més de formacions en codesenvolupament i gestió de projectes per a grups migrants.


AVALUEM, anàlisi i desenvolupament. Rocafort, 242 bis, 3r pis - 08029 - Barcelona. Tel. 93 322 17 36 - 606 995 623

nuriacamps@avaluem.cat | avaluem@avaluem.cat