Tornar Xavier Vallès i Casanova

En Xavier és llicenciat en Medicina i Cirurgia, especialista en Microbiologia i Parasitologia Clínica, mestratge en epidemiologia per la London School of Hygiene and Tropical Medicine i Doctor per la Universitat de Barcelona.

Ha treballat en el sector públic de la salut, com a metge i com a investigador. Té àmplia experiència en l’àmbit de la salut i cooperació a Guatemala i Moçambic, i amb missions realitzades a l’Índia, Angola i Burkina.

En Xavier té alhora experiència com a docent en màsters, de Medicina Tropical i de Salut Pública, i en diverses formacions contínues pel personal sanitari laboral. És autor de nombroses publicacions i comunicacions científiques.

A més, l´Anastasia ha participat conjuntament amb altres professors en la docència del mòdul d’Agricultura per al Desenvolupament del Màster de Globalització, Desenvolupament i Cooperació de la UB-Món 3 a les edicions 2008 i 2009.

Actualment col·labora amb AVALUEM, anàlisi i desenvolupament, principalment en avaluacions externes de projectes de salut com ara a Moçambic i Angola.


AVALUEM, anàlisi i desenvolupament. Rocafort, 242 bis, 3r pis - 08029 - Barcelona. Tel. 93 322 17 36 - 606 995 623

nuriacamps@avaluem.cat | avaluem@avaluem.cat